top of page

Stilfulde og holdbare facadeløsninger i alle regnbuens farver – til ethvert byggeri

facadeløsninger

Når det gælder facadeløsninger, handler det ikke kun om at beskytte bygningen mod vind og vejr – det handler også om æstetik, funktionalitet og holdbarhed. Hos V.B. Byggeindustri er vi stolte af at kunne tilbyde Swisspearl fibercementplader, der kombinerer disse egenskaber på smukkeste vis. Med Swisspearl får du nemlig ikke bare en facade, der holder i årtier, men også en facade, der kan tilpasses præcis til dine ønsker og behov – både når det gælder farvevalg og overfladestruktur.


Farver

Et væld af farvemuligheder

Swisspearl tilbyder et af markedets bredeste udvalg af farver til facader. Uanset om du er til lyse, neutrale nuancer, der skaber et tidløst og elegant udtryk, eller foretrækker stærke, varme farver, der giver bygningen personlighed og liv, så har vi noget for enhver smag. Med Swisspearl kan du vælge mellem 24 standardfarver i Carat-serien, der spænder fra klassiske gråtoner til dybe røde, grønne og blå nuancer. Og skulle det ikke være nok, kan du med Swisspearls specialbehandlinger som Reflex opnå en skinnende, metallisk effekt, der virkelig får din bygning til at stå ud.

Farverne kan kombineres på utallige måder og tilpasses det udtryk, du ønsker at skabe. Skal din bygning være moderne og minimalistisk, eller ønsker du at tilføre et varmt og indbydende look? Uanset hvad, kan du med Swisspearls store farvepalette skabe præcis det udtryk, der passer bedst til dit projekt. Du kan endda lege med kontraster ved at fremhæve de synlige skruer eller nitter i en farve, der spiller sammen med eller kontrasterer pladernes nuance.


facadeløsninger

Forskellige udtryk med materialer og overflader

Swisspearl handler dog ikke kun om farver. Med deres mange forskellige overfladestrukturer kan du tilføre din facade præcis den dybde og tekstur, der passer til dit byggeri. Ønsker du et råt og levende udtryk? Så kan du vælge en plade som Patina Rough, der med sin sandblæste overflade udvikler en smuk patina over tid. Eller måske er du mere til et rent og minimalistisk look, som kan opnås med de glatte og matte plader i Zenor-serien.

Swisspearl tilbyder også spændende muligheder som perforerede facader, der lader naturligt lys trænge ind og skaber unikke skyggeeffekter, samt prægede plader, hvor geometriske mønstre eller logoer kan tilføjes for et mere personligt præg. På den måde kan du kombinere både farve og struktur for at skabe en helt særlig facade, der ikke bare er smuk at se på, men også er unik for netop dit byggeri.


facadeløsninger

Funktionalitet og holdbarhed i topklasse

Selvom æstetikken er i fokus, går vi hos V.B. Byggeindustri naturligvis aldrig på kompromis med funktionaliteten. Swisspearls fibercementplader er fremstillet af en kombination af cement, sand, cellulose og vand, hvilket giver et ekstremt holdbart materiale, der kan modstå selv de mest udfordrende vejrforhold. Facaden er resistent overfor regn, frost og UV-stråler, hvilket betyder, at farverne bevares skarpe og klare år efter år.

Desuden er Swisspearls plader vedligeholdelsesfri, så du slipper for dyre og tidskrævende renoveringer. Med en ventileret facadeløsning sørger pladerne for, at bygningen kan ånde, hvilket reducerer risikoen for fugtskader og forbedrer det indendørs klima.


facadeløsninger

En bæredygtig fremtid

Bæredygtighed er en vigtig del af nutidens byggeri, og her skiller Swisspearl sig også ud. Fibercementpladerne er fremstillet af naturlige og genanvendelige materialer, hvilket gør dem til et miljøvenligt valg. Deres lange levetid og lave vedligeholdelse betyder desuden, at de bidrager til at reducere affald og minimere bygningens samlede miljøpåvirkning over tid. Det er en investering i både æstetik, funktionalitet og fremtidig bæredygtighed.


facadeløsninger

Sammen skaber vi din drømmefacade

Hos V.B. Byggeindustri ved vi, at hver bygning er unik, og at valget af facade er en stor beslutning. Derfor står vi altid klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit projekt – uanset om du bygger et nyt hus, renoverer en ældre bygning, eller designer et stort erhvervsbyggeri.

Kontakt os i dag for at høre mere om Swisspearls facadeløsninger, og hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dine arkitektoniske visioner.


Vi giver gerne et gratis tilbud på dit næste byggeprojekt.

Ring nu på 48 19 21 00 eller skriv via www.vbb.dk


facadeløsninger

bottom of page